Kapcsolat

Reizerné Kovács Szandra

Virágos Gyermekkert Egyesület elnökségi tag

Tel.: +36 70 408 0682

Virágos Gyermekkert Egyesület

E-mail: csiperkeovi@gmail.com   

Nyitvatartás:

Hétfőtől péntekig: 7,30-17,00

Facebook:

Csiperke Óvoda-Családi Bölcsőde

Cím:     

8000 Székesfehérvár Csoóri Sándor utca 32.

 

Családi Bölcsőde

Kedves Szülők!

1 éves kortól 3 éves korig várjuk a kicsiket 2 csoportos családi bölcsődénkbe.

 

HELYSZÍN

Családias, kényelmes, gyermekközpontú belső kialakítás. Nyugodt pihenést biztosító 5 és 7 gyermek ellátására alkalmas szobákban, sok-sok játékkal várják a gondozók a gyerekeket. Árnyas, biztonságos kertünk télen-nyáron kitűnő hely a szabadtéri játékokhoz, legyen szó mászókázásról, csúszdázásról, homokozásról vagy akár motorozásról.

Nevelőmunkánk alapelvei a szeretetteljes, türelmes odafigyelés, elfogadás, a mással nem helyettesíthető játék elsődlegessége, a pozitívumok kiemelése, valamint a megértő, együtt érző, de nem mindent elfogadó nevelői magatartás érvényesítése.

A délelőtt folyamán elhivatott, kedves gondozónők gondozzák a gyerekeket, előzetesen kidolgozott heti- és napirend alapján. Nagy hangsúlyt helyezve, hogy a játékon keresztül ügyességük egyénileg fejlődhessen. 

 A mindennapi színes tevékenységek mellett, heti egy alkalommal Zenebölcsit, valamint, angol foglalkozást tartunk a gyermekeknek a délután folyamán.

ÉTKEZÉS

A napi négy étkezés a gyerekek életkori sajátosságainak megfelelően, változatosak és ízletesek. A reggelinél és az uzsonnánál nagy hangsúlyt kapnak a tejtermékek, a teljes kiőrlésű- valamint magvas pékáruk, friss zöldségek (Lecsóház Étterem). A tízórai mindig gyümölcs vagy zöldség.

Speciális, diétás étkezés megoldható.

Minden bölcsődésünket felköszöntjük születésnapja alkalmából és emellett apró kis ajándékkal kedveskedünk az ünnepeltnek.

 

NYITVA TARTÁS

Munkanapokon 8:00-16:00

A szülők elfoglaltságához alkalmazkodva fogadjuk a gyerekeket egész- vagy fél napra, egész héten vagy az előre egyeztetett napokon. 

Beiratkozás és beszoktatás

A felvétel folyamatos szabad helyek függvényében, a családi bölcsődei beszoktatás egyéni ütemben történik.

További információ, illetve ingyenes személyes konzultáció egyedi időpontegyeztetéssel  a +3670 4080682 számon kérhető!