Kapcsolat

Reizerné Kovács Szandra

Virágos Gyermekkert Egyesület elnökségi tag

Tel.: +36 70 408 0682

Virágos Gyermekkert Egyesület

E-mail: csiperkeovi@gmail.com   

Nyitvatartás:

Hétfőtől péntekig: 7,30-17,00

Facebook:

Csiperke Óvoda-Családi Bölcsőde

Cím:     

8000 Székesfehérvár Csoóri Sándor utca 32.

 

Multimédia a gyerekangol-oktatásban hazánkban - új Fun with Flupe tanfolyam

2012.10.19.

Multimédia a gyerekangol-oktatásban hazánkban - új Fun with Flupe tanfolyam

Budapest, 2012. október 10. A Helen Doron Early English országos gyerekangol nyelviskola hálózat bemutatja új tanfolyamát, a Fun with Flupe-ot. A multimédiás tananyag angol könyveken és CD-ken kívül 12 animált rajzfilmmel segíti a minél teljesebb angolnyelv-elsajátítást. Magyarországon több, mint ötszáz 2-5 éves kisgyermek tanul a Fun with Flupe-pal angolul októbertől, világszerte pedig sok ezer gyermek.

A Helen Doron Early English az új Flupe-pal kiegészülve már 20 féle angoltanfolyamot kínál 3 hónapos kortól egészen 18-20 éves korig. A módszer kidolgozója, Helen Doron brit nyelvész és pedagógus elmondta, hogy „ A multimédiás megközelítés az eddigieknél is jobb eredményeket hoz az angoloktatásban, hiszen a gyerekek egyszerre hallják és látják is az elsajátított angol tananyagot. Élvezettel követik Flupe, a mókás bojtocska kalandjait; az örömteli tevékenység pedig szintén segíti a tudás elmélyítését.”

A tanfolyamon bőséges szókincset, 600-700 új angol szót és a mai élő angol nyelvhasználat elsajátítását lehetővé tevő mondatokat építenek be a gyerekek a Helen Doron módszer segítségével kialakított nyelvi rendszerükbe.

A világhírű nyelvész azonban felhívta a figyelmet arra, hogy önmagában a DVD nézése vagy a CD hallgatása nem elegendő az angol nyelv elsajátításához. Szükség van a heti rendszeres angolórákra is, hogy a szavak jelentését megmutassa és a mondatok használatát elősegítse a képzett Helen Doron tanár néni.

A Helen Doron English innovatív tananyagai közül a tiniknek készült Teen English is tartalmaz pop albumot és Facebook oldalt is, ahol a fiatalok élő kapcsolatot tarthatnak fenn az előadó énekesekkel.  

 

Bővebb információ:

www.helendoron.hu

vissza

Hozzászólások